En kolay Para Kazanma Yöntemi



Para kazanmak hiç de kolay değil. Hele ki şu devirde.  Hayat zorlu ve meşakkatli.
Daha refah içinde ve daha rahat yaşayabilmek için çalışmak çok çalışmak, kazanmak daha çok kazanmak lazım. Kimseye muhtaç olmamak, kendi kendine yetebilmek lazım! Yeri geldiğinde babana, yeri geldiğinde eşine bile muhtaç olmadan bir yaşam boyu kendi ayakları üstünde durabilmek, hayat düsturumuz bu oldu. Tüm gaye, çaba ve emekler bunun için.
Peki değiyor mu?
Kimseye muhtaç olmadan yaşamak için kaybedilenlere, feda edilenlere, daha rahat içinde yaşayabilmek için feda edilen her ne varsa değiyor mu?
Hiç sordunuz mu kendinize?
Uyuyamadığınız sabah uykularınıza, ailenizle geçiremediğiniz zamanlara, çocuğunuzla birlikte geçirmediğiniz vakitlere, her gün arkanızdan ağlamasına, size değil de bakıcıya daha çok bağlanmasına ve onunla daha çok haşır neşir olmasına, sizin denetimizde olmayan evinize, bütün bu sorumlulukların altında ezilirken, kendinize ayıramadığınız vakitlere, ev, iş, çocuk, aile, arkadaşlar, sorumluluklar arasında bölünmeye, kendinizi bu kadar çok şeyi yapmak zorunda bırakmaya değiyor mu?

Para kazanmak çok kolay aslında. Unuttuk biz. Çok kazanmaya başlayınca umarsızca harcamaya, ihtiyacımız olmayan şeyleri bile ihtiyaç sanmaya başlar olduk. Başımızı sokacak bir evimiz, mutlu bir ailemiz, bir kap aşımız olsa, insanca yaşamak için yeterdi aslında. Çok şeye ihtiyacımız var artık. Çok fazla eşyaya muhtacız. Ama hiç bir insana muhtaç değiliz çok şükür!!!
En kolay para kazanma yöntemini söyleyeyim mi size. Harcamamak! Tasarruf etmek. Hani şu eskilerin yaptığı, biz yeni neslin pek de bilmediği şey. Kazanmayı biliyoruz da harcamayı bilmiyoruz, Hadi hayırlısı bakalım açıldık gidiyoruz milletçe.

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Düşüncelerinizi Esirgemeyin :)