En iyi Hint Filmleri!

Hint filmleri büyük ilgi görüyor. İşte meraklılarına en iyi Hint filmleri...

Hintliler tıpkı Amerikalıların ünlü Hollywood gibi Bollywood yaptılar. Biz de sizler için birbirinden güzel Hint  filmi özetlerini derledik. Hepsi de film severlerin mutlaka izlemesi gereken filmlerden. 

1.TAARE ZAMEEN PARE(AYNI YILDIZIN ALTINDA)


Çocuklarınızla izleyebileceğiniz her Amir Khan filminde olduğu gibi bu filmde de çok güzel hayat dersleri alabileceksiniz. Müthiş bir film.

2. MY NAME İS KHAN(BENİM ADIM KHAN)


Neredeyse izlemeyen kalmadı diye düşünüyorum. Hayatı zorluklar geçmiş iki insan ve onların tesadüf eseri tanışmaları.Ve Hayatları... Rızvan Khan, aynı zamanda da Asperger sendromu hastasıdır. Bu hastalık Otizm rahatsızlığının bir çeşididir. Mandira bunun üstesinde gelebilecek mi? İzleyin :)

3.PK

Bir şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. Pk kimsenin sormadığı soruları sorar ve aldığı cevaplar enteresandır. Pk yeni hayatında yeni arkadaşlar edinir. İnsanların son derece monoton geçen hayatını gözlemler ve kavramaya çalışır.

4.BODY GUARD

 Rana’nın koruma görevliliğini üstlenen Balwant Singh bir kaza sonucu hayatını kaybeder. Kaza sırasında yanında hamile olan eşi de vardır. Rana hemen oraya gelir ve Balwant Singh’ın eşini kurtarır. Balwant Singh’ın karısı dünya güzeli bir çocuk dünyaya getirir.Büyüdüğünde ise babasının işini tamamlar, yani Rana’nın kızına korumalık yapar. Rana ilk başta aldırış etmese de artık bu koruma kendisinin canını sıkmaya başlar. Arkadaşı ile birlikte ona plan yaparlar. Plan uygulamaya geçirilir. Koruma aranır ve ona aşık olduğu söylenir. Koruma her şeyden habersiz bir yalanın içine sürüklenir…Ve Rana, dönülemez hatalar yapar ..

5.3 idiots

Çoğumuzun defalarca izlediği ve Hindistan'da izlenme rekoru kıran müthiş bir film. Amir Khan gene bizlere çok güzel dersleri ve bilgiler veriyor.

6.Ek Villain:

Efsanevi müzikler..Müthiş oyunculuk..Harika senaryoya bayılmanız garanti!

7.Fanaa:

Çok duygusal bir aşk hikayesi... Gözleri kör, kalbi gökyüzü kadar temiz Zooni. Ve tur rehberi, serseri, hayatı umursamayan Rehan... Duygusal ve serseri bir aşk nasıl olur izleyin, görün!

8.Ashiqui


Hayatınızda izleyeceginiz en müthiş aşk hikayesi! Aşk budur, ask fedakarlıktır diyeceğiniz bir film.

9.MANGAL PANDEY

 Ben bu filmi çok seviyorum, tarih kokulu bir film. Normalde tarihi filmleri hiç sevmem ama Amir Khan öyle güzel tarih filmi çekmiş ki, sevmeyen azdır, özellikle de müzikler süperdi.

10.BAJRANGİ BHAİJAAN

Film müzikleri zaten efsanevi. Ailesini kaybeden küçük kızımızın karşısına dünyalar iyisi bir adam çıkar ve kızın ailesini bulması için her şeyi göze alır. Hayatını tehlikeye atar..

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Düşüncelerinizi Esirgemeyin :)