Para Kazanma Yolları

Para kazanmak, özellikle evden oturduğunuz yerden para kazanmak, herkesin gerçekleştirmek istediği bir hayal. Daha çok ev hanımlarının rağbet gösterdiği evden para kazanmak olgusu biraz çaba ile gerçekleştirilemeyecek bir şey değil.
İşte bu makalemizde sizlere, nasıl para kazanabileceğiniz konusunda bir kaç öneri sunacağız. Önerilerimizin içinden biri seçerek uygulayarak kazanmaya başlamak da size kalmış.
Para Kazanma Yolları;
1.    Yorum yaparak, anket doldurarak para kazanabileceğiniz siteler mevcut. İnternetten biraz araştırma yapmak suretiyle bu konuda fikir sahibi olmanız mümkün. Bu tarz siteleri bulmak ya da bilgisayar ve internet hakkında bilgi edinmek için, bakmanız gereken yerler webmaster siteleri. Bazı webmaster siteleri davetiye ile üye kabul etse de, bazıları için böyle bir şart bulunmuyor. Yine de yardıma ihtiyacınız olursa, siz dönüş yapmamız için, bir yorum bırakmanız yeterli.
2.    Eğer pek çok takipçiniz varsa, sosyal medya da iyiyseniz, facebook ve youtube video, resim v.b çok tıklama alıyorsa, sizlere adf.ly önerebilirim. Yapmanız gereken; üye olamak, yüklediğiniz videoları bu sitedeki linkten kısaltarak paylaşmak. Bu yaptığınız sonucunda, her bin tıklamaya 1$ kazanabilirsiniz.
3.    Evde toka yapımı; Bazı iş yerleri taç, toka v.b yapan kişilere adet başına ya da toplu olarak ücret ödemektedirler, böyle iş yerleri ile anlaşabilirsiniz.
4.    Serbest girişimci olmak; Amway, oriflame, ersağ, pierrre cardin v.b gibi bir çok firma için çalışmak ve sattığınız ürünlerden para kazanmak  isterseniz yapmanız gereken sadece bize yorum bırakmak. Diğer iki maddeye göre getirisi çok daha yüksek olan bu seçenekte sahip olmanız gereken tek özellik kendiniz güvenmek. Şayet çevreniz genişse, günlere katılıyorsanız, sürekli görüştüğünüz bir kitle (çalışma arkadaşları, komşular, katıldığınız kurslar v.b) varsa bu işe başlamak için kaybettiğiniz her saniye zarar ediyorsunuz. Hemen bir yorum bırakın biz size dönelim ve kazanmaya başlamak için size bir fırsat tanıyalım.
5.    Evde nikah şekeri, bebek şekeri yapımı: Şayet eliniz bu tarz el işlerine yatkınsa ve böyle cicili bicili işlerle uğraşmaktan zevk alıyorsanız, bu iş tam size göre demektir. Dilerseniz internetten bebek ve nikah şekerlerinin nasıl yapıldığını gösteren videoları izleyerek, ve sosyal medyada yaptığınız ürünleri sergileyerek satışını gerçekleştirmek suretiyle, bu işe başlayabilirsiniz. Ya da bu işi profesyonel olarak yapan iş yerleri ile adet başına anlaşıp, nasıl yapılacağını onlardan öğrenebilirsiniz.
6.    Yazarlık: Şayet yazarlığa kabiliyetiniz varsa, yazmayı ve okumayı çok seviyorsanız makale yazdırarak ücret veren siteler bulunmakta.  Yapmanız gereken şey bu sitelere üye olarak ve hemen yazmaya başlayarak da kazanabilirsiniz. Ancak; bu işin sanıldığı kadar kolay olmadığını da belirtmek isterim. Bu konuda öneriye ve yardıma ihtiyacınız varsa, yorum bırakabilirsiniz.
7.    Bir internet sitesi kurmak: Belki de aralarında en zorlu ve uzun soluklu emek isteyen madde bu. Kurduğunuz sitenize aldığınız reklam tıklamaları, gösterimleri ile para kazanabilirsiniz. Ancak; Türk milletinin reklamlara ön yargılı olduğu göz önünde bulundurulduğunda, sanıyorum, bunun ne kadar zor bir iş olduğunu tasavvur etmeniz  daha kolay olacaktır.
Her ne konuda olursa olsun oturduğunuz yerden hiç bir şey yapmadan kolay yoldan para kazanmak mümkün değil, Bundan bahsedenler varsa hemen oradan uzaklaşın zira tek istedikleri sizi kandırmaktır. Yazılan maddelerin tamamı büyük emek, çaba ve sabır gerektirir. Hiç bir helal yol yoktur ki, emek olmadan kolayca para kazandırsın!
Şayet yazımızı beğendiyseniz ve işinize yaradıysa ne mutlu bize :)


Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Düşüncelerinizi Esirgemeyin :)