Makyajsız Güzellik Sırları

Bir çoğunuz makyajsız kendini beğenmiyor.Peki hiç düşünmediniz mi makyajsızda güzel olunamaz mı? 


Evet olunur neden olmasın!!!


Makyajsız güzellik sırları...


Önce cilt tipini öğrenmek gerek;
Cilt tipinizi öğrendikten sonra cilt tipinize uygun nemlendirici, güneş kremi almak. Ve doğal yöntemlerle cildinizi arındırmak. Doğal yöntemler uygulamak örneğin bir tonik kullanmak yerine yüzde yüz doğal gül suyu ile cildinizi temizlemeniz yeterli olur. Okuduğum bir yazıda Japon ve Koreli kadınların o doğal görünümünün sırrı bakıma makyajdan daha çok önem vermeleriymiş! Maalesef bizim kadınlarımız makyajsız tanınmayacak halde oluyorlar doğal güzellikten eser yok. 
Neden?
Çünkü işlerine gelmiyor. Oohh ne güzel fondötenler, allıklar, rujlar beş dakikada müthiş değişim.  Zaten ne gerek var, sabah akşam düzenli doğal cilt bakımına! 
Sonra yaş kemale erince hatta çoğu insan genç yaşında makyaj yüzünden siyah noktalar,çiller,buruşukluklar,lekelerle doluyor.
Ve maalesef ki, gençlerimiz bakıma değil, makyaja daha çok önem ve değer biçiyor. Oysa o doğal bakımın cildinize verdiği doğallık, saflık, duruluk paha biçilemez.
Sizlere önerim makyaja bu kadar sarılmayın..
İnternette araştırmalar yapabilirsiniz doğal maskeler, peelingler uygulayabilirsiniz. İşte size doğal bir güzellik ve peeling tarifi bizden.
Unutmayın hangi erkek ister eşinin makyajsız yüzünün berbat olmasını?
Ya da kompleksli, makyaj düşkünü olmasını? Sizi can alıcı yerden vurdum. Kusuruma bakmayın, ama dost acı söyler. O güzel taptaze ciltlerinizi kimyasala niye emanet ediyorsunuz.

Size söylüyorum kadınlar,  genç kızlar siz makyajsız da güzel misiniz?

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Düşüncelerinizi Esirgemeyin :)