Boncuklardan Kolye Kordonu Yapma



El emeği, göz nuru bu güzel kordonu yapabilmek için gereken takı tasarım malzemeleri;
·         boru boncuk
·         kum boncuk
·         oldukça ince misina
·         16 numara iğne
İstenilen renklerde boncuklarla yapılabilecek bu kordon, daha farklı boncuklarla (örneğin, tahta boncuklar, inci boncuk, metal aparatlar v.b) malzemelerle kombin yapılarak, çok daha farklı ve özgün tasarımlar ortaya çıkarılabilir. takı tasarım yapabilmek için sadece üretkenlik ve hayal gücüne ihtiyacınız var! Diğer insanlarla aynı tarzda ve şekilde takılar takmak zorunda değiliz. Kendi el yapımı kolye, küpe, bileklik v.b takıları üretebilir, el emeği bu ürünlerin gösterişinin keyfini çıkarabilirsiniz.


Boncuk Süsleme Nasıl Yapılır?
Evdeki boncukları süsleyerek harika takılar oluşturabilirsiniz. Sıradan market ve mağazalarda satılan takılardan çok daha farklı ve muhteşem takıları yapabilmek için, sahip olmanız gereken, yalnızca bir parça hayal gücü :)
Süsleme yapımı için gereken boncuk süsleme malzemeleri şunlar:
·         Yuvarlak uçlu pense
·         Düz pense
·         İstenilen boyutta ve ebatta boncuklar
·         Bir de mikron tel
Birbirinden güzel hobi işleri ve el sanatları yapabilmek için biraz maharet biraz heves biraz da çaba yeterli olacaktır. Yaptığınız birbirinden muhteşem el yapımı süsleme boncuklar sayesinde hayal gücünüz ile harika işler çıkarabilir, üstelik yaptığınız bu  el yapımı, boncuk süsleme takıları satarak evinize maddi katkı sağlayabilirsiniz. Diğerleri gibi fabrikadan çıkma birbirinin aynından bir sürü bulunan takılar yerine, yalnızca bir tek şahsa özel bu takılar herkesin beğenisini kazanacaktır. Ya da boncuklarla süsleme yaptığınız bir çerçeve oluşturabilirsiniz. Boncuk süsleme işlemini yaptıktan sonra bu boncuklardan harika çerçeveler ortaya çıkarabilirsiniz.



Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Düşüncelerinizi Esirgemeyin :)